Izbirate med zavarovalnicami? Tukaj imamo pomoč.

Zagotovo si nihče ne želi biti bolan, še manj pa plačevanja zdravstvenih storitev, zdravil in drugih medicinsko-tehničnih pripomočkov. Edini način, da se temu izognemo je, da pri eni od zavarovalnic sklenemo dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Dopolnilno zavarovanje Triglav sklenete pri zavarovalnici Triglav, vendar vam za sklenitev zavarovanja ni potrebno obiskovati poslovalnice, ampak lahko to zelo enostavno storite preko spleta. Postopek je zelo preprost in vam ne vzame veliko časa, saj ga opravite zgolj v štirih korakih.

Poleg osnovnega zdravstvenega zavarovanja, ki je pri nas obvezno, pogosto posegamo po prostovoljnih zavarovanjih, ki ponujajo še nekaj dodatnih prednosti. Med priljubljenimi opcijami je vsekakor dopolnilno zavarovanje, še več pa prinašajo različna dodatna zavarovanja. Vsekakor se splača preveriti tudi možnosti, ki jih ponuja nezgodno zavarovanje, prav to je namreč pogosto najbolj relevantno za vsakdanje življenje.

Medtem ko osnovno, dopolnilno in mnoga dodatna zavarovanja večinoma krijejo zdravstvene posege in zdravljenja, je nezgodno zavarovanje nekoliko bolj vsestransko, če seveda izberemo pravi paket. Vzajemna nezgodno zavarovanje je priljubljena opcija, ki jo lahko dobro prilagodimo svojim željam. Pri teh zavarovanjih je vedno pomembno, da imamo na voljo dovolj prilagodljivosti. Vzajemna nezgodno zavarovanje odgovarja različnim zavarovancem, ki imajo aktiven življenjski slog in želijo omiliti posledice, če pride do kakšne nezgode. Ker nesreča nikoli ne počiva, je vsekakor pametno izbrati takšno zavarovanje. Zelo verjetno je, da že Vzajemna nezgodno zavarovanje ponuja vse potrebne ugodnosti, ki jih od takšnega zavarovanja pričakujemo, če ne pa imamo na voljo tudi ponudbe drugih zavarovalnic.

Vzajemna nezgodno zavarovanje vam zagotavlja finančno varnost in varnost vaših najbližjih

Vsi vemo, da nesreča nikoli ne počiva, zato je nezgodno zavarovanje eno tistih zavarovanj, na katerega bi moral resno pomisliti vsak posameznik. Glede na polico nezgodnega zavarovanja smo tako v primeru nezgode deležni določenega nadomestila, ki je odvisen od vrste in stopnje poškodbe in seveda pogojev v zavarovalni polici. Ljudje se pogosto odločajo za sklenitev nezgodnega zavarovanja ob sklenitvi dopolnilnega in tako lahko tudi Vzajemna nezgodno zavarovanje sklenete pri zavarovalnici Vzajemna.

Če se boste odločili za Vzajemna nezgodno zavarovanje, potem je dobro vedeti, da so vam na voljo različni paketi nezgodnih zavarovanj, ki se med seboj razlikujejo glede na višino mesečne premije in temu primerno tudi obseg kritja. Vzajemna nezgodno zavarovanje vam v primeru nezgode tako med drugim zagotavlja nezgodno mesečno rento v primeru invalidnosti, krije stroške za nakup medicinskih pripomočkov v primeru invalidnosti in še marsikaj drugega, kot je dnevno nadomestilo.

Kje skleniti dopolnilno in dodatno zavarovanje?

Sklenitev zavarovanja je pomembna naloga, ki jo imamo tudi v primeru, da smo osnovno zavarovani. Obvezno zavarovanje mora biti v vsakem primeru urejeno, medtem ko so prostovoljne opcije prepuščene na izbiro posamezniku. Če se odločimo za dopolnilno ali dodatno zavarovanje, pa se moramo odločiti še za to, pri kateri zavarovalnici izbrati pravi paket. Najbolje bo, da se pozanimamo o opcijah kar pri tisti zavarovalnici, pri kateri že koristimo druge storitve.

Za dopolnilno zavarovanje je priljubljena izbira Vzajemna. Dopolnilno zavarovanje je skoraj nujno, saj dopolnjuje ugodnosti osnovnega zavarovanja in odpravlja zahtevana doplačila za nekatere storitve in izdelke. Vzajemna dopolnilno zavarovanje pokriva vse storitve in izdelke, ki jih osnovno zavarovanje ne krije, torej se povsem izognemo doplačilom, ki nastanejo tudi pri nekaterih rednih zdravljenjih in osnovnih posegih. Tako smo lahko deležni bistveno boljše izkušnje, predvsem pa nas Vzajemna dopolnilno zavarovanje reši visokih stroškov, ki jih lahko prinesejo različni zdravniški posegi, ki jih ne moremo vedno predvideti.

Zavarovanje na Triglavu

Če želimo več, moramo izbrati dodatno zavarovanje. Priporočljiva opcija je Triglav dodatno zavarovanje, saj v ponudbi te zavarovalnice najdemo res pestro zbirko ugodnih paketov. Pri dodatnem zavarovanju niso predpisana določena področja kritja, tako da je izbira veliko bolj svobodna, paketi zavarovalnic pa v veliki meri prilagodljivi. Triglav dodatno zavarovanje je posebej dobra izbira prav zato, ker ponuja idealno rešitev za praktično vsakogar. Najdemo celo vrsto ugodnih storitev, recimo zavarovanje za zobe, zavarovanja za razne specialistične preglede in posege, poleg tega pa Triglav dodatno zavarovanje nudi tudi zdravstveno asistenco in izboljša izkušnjo pri raznih opravkih v zdravstvenih domovih in bolnišnicah.

V vsakem primeru je pametno izbrati dodatno zavarovanje, ki nam omogoča brezskrbno uživanje v raznih prostočasnih aktivnostih. Kje to zavarovanje izbrati pa je vprašanje, ki ponuja odgovor le tistim, ki dobro poznajo svoje želje in potrebe ter ponudbo večjih zavarovalnic.

Pri nezgodnem zavarovanju je vedno pametno izbrati velike in uveljavljene zavarovalnice, ki ponujajo dobro izkušnjo pri uveljavljanju pravic na tem področju. Triglav nezgodno zavarovanje je tako še ena priporočljiva izbira, še posebej za tiste, ki že koristijo storitve te zavarovalnice. Triglav nezgodno zavarovanje pokriva celo vrsto različnih situacij in ponuja zelo dobre rešitve v mnogih nesrečnih pripetljajih. Seveda so dejanske storitve in ugodnosti odvisne od ponudbe in tudi od dejanskih primerov, same nezgode so namreč zelo nepredvidljive. Ravno zato je dobro vedeti, da Triglav nezgodno zavarovanje pokriva cel spekter morebitnih nezgod in smo lahko v vsakem primeru povsem brezskrbni. Računamo na dobro izkušnjo pri mnogih situacijah, do katerih dokaj pogosto prihaja in se splača biti nanje kar se da pripravljen. Minimalna premija za nezgodno zavarovanje je ob tem praktično zanemarljiva, če upoštevamo mnoge ugodnosti, ki jih lahko koristimo.