Vrhunski izdelki Husqvarna za vaš vrt!

S katero opremo se lotite dela na svojem vrtu? Največ privržencev ima gotovo znamka Husqvarna, ki posebej izstopa na tem področju. 

Njihove kosilnice so naravnost neprekosljive in težko dobimo alternative za dovršeno opremo, ki jo redno uporabljamo pri urejanju vrta. Nobene konkurence nimajo predvsem zmogljivi vrtni traktorji, Husqvarna pa je razred zase tudi s ponudbo robotskih kosilnic Automower.

Vrtni traktor Husqvarna TC 138 L

Tisti, ki se na opremo znamke Husqvarna dobro spoznajo, bodo že po imenu prepoznali Husqvarna TC 138 L. 

To je namreč priljubljen model vrtnega traktorja, ki se zelo dobro obnese na vseh mogočih terenih. Zanimivo je predvsem to, da ta traktor cilja tudi na domače uporabnike, čeprav so med kupci naprednih sedežnih kosilnic in vrtnih traktorjev pogosto predvsem profesionalni uporabniki.

Husqvarna TC 138 L je vrtni traktor, prilagojen učinkovitemu delu na manjših površinah. Je zelo okreten in zmogljiv, tako da dobro opravi z vsako zelenico, hkrati pa omogoča udobno delo na večjih površinah, ne da bi presegli zmogljivosti te naprave. 

Husqvarna-TC-138L-vrtni-traktor

Glavna funkcija vrtnega traktorja je seveda ta, da omogoča zanesljivo košnjo trave, predvsem pri redni košnji na večjih površinah. Husqvarna TC 138 L to odlično opravi, na domači zelenici bo naravnost navdušil. 

Ponuja tudi dodatne funkcije, recimo možnost zbiranja odpadne trave v prostorno košaro, na enak način lahko pobiramo tudi listje in druge vsiljivce. Vse to nudi Husqvarna TC 138 L že v osnovni izvedbi, ki jo najdemo v ponudbi mnogih trgovcev.

Dodatna oprema za vrtni traktor pa lahko doda še druge koristne funkcije, recimo možnost mulčenja in izmeta pokošene trave.

Takšna oprema je vsekakor zelo dobro pripravljena na zahtevno uporabo. Husqvarna TC 138 L navdušuje zahtevne domače uporabnike in brezhibno opravi z delom, ki ga imamo na domačih površinah. 

Verjetno pa je, da za košnjo okoli hiše ne bomo potrebovali tako zmogljive naprave. Mnogim je glavna prepreka cena, dobimo pa tudi druge razloge, ki upravičujejo izbiro manjše kosilnice za domače delo. Brez skrbi, tudi v drugih segmentih izdelki Husqvarna poseben izstopajo.

Samohodna kosilnica Husqvarna LC 353 AWD

Uporabniki, ki ne potrebujejo zmogljivega vrtnega traktorja, a bi vseeno radi imeli kvalitetno kosilnico, s katero bo delo na domači zelenici užitek, se bodo odločili za napreden model samohodne kosilnice Husqvarna. 

Tudi tu imamo kar dosti izbire in gotovo bomo našli vrhunsko opremo, ki zadosti vsem zahtevam domačih uporabnikov. Ne gre le za enostavne kosilnice, ki jih poganjamo sem ter tja preko zelenice, to so tudi napredne kosilnice, ki ponujajo še vrsto dodatnih funkcij.

Model Husqvarna LC 353 AWD bo gotovo navdušil zahtevnejše domače uporabnike. Ta kosilnica se namreč ponaša z zelo dovršeno zasnovo, takoj bomo prepoznali stabilno podvozje s štirimi kolesi, ki omogoča brezskrbno košnjo na vseh površinah. 

Tudi na razgibanem terenu in na večjih klancih delo ne bo problem, učinkovito bomo pokosili vsak kotiček. Husqvarna LC 353 AWD pri tem dejansko pomaga, saj ima zmogljiv pogon na štiri kolesa. 

Tako je ni treba porivati v breg, temveč bo kar sama zavila proti travi, ki še čaka na košnjo. Izkušnja pri uporabi je odlična, saj koristimo dovršene inovacije napredne opreme Husqvarna.

Tudi Husqvarna LC 353 AWD je na voljo pri slovenskih zastopnikih in trgovcih, Žak Ljubljana ima posebej prepričljivo ponudbo. 

Nudi tudi dodatno opremo, servis in druge storitve. Poleg tega lahko vedno pričakujemo, da bo Husqvarna nudila dobro podporo svojim uporabnikom, kar je posebej dobrodošlo pri naprednih modelih, po katerih posegajo profesionalni uporabniki.

Že Husqvarna LC 353 AWD je lahko dobra izbira za zahtevnejše uporabnike, a profesionalci se pogosteje odločajo za kakšne prilagojene modele, ki so posebej pripravljeni na večje izzive.

 

Ravno zato jim bo znamka Husqvarna še posebej zanimiva, saj najdemo v njihovi ponudbi zelo atraktiven izbor naprednih kosilnic, ki jih preprosto ni para. 

Husqvarna Automower

Navdušenci nad napredno vrtno opremo gotovo že poznajo serijo Husqvarna Automower, ki izstopa v ponudbi robotskih kosilnic. Serija že z imenom sporoča, da gre za opremo, ki kar sama poskrbi za košnjo zelenice. 

Takšne izdelke bodo z veseljem izkoristili tisti, ki se želijo košnji preprosto izogniti, a vseeno radi občudujejo brezhibno pokošeno zelenico. Zdaj je možno doseči tak rezultat in dejansko bo kosilnica sama opravila svoje delo, medtem ko uporabnik srka limonado in počiva v senci. 

Za to bomo potrebovali napredno robotsko kosilnico, ne moremo se zanesti na kakšne cenene modele, ki delujejo povsem naključno. Prava izbira je serija Husqvarna Automower, ki združuje napredne modele z inovacijami znamke Husqvarna. 

Pričakujemo lahko, da bo takšna naprava odlično delovala in presenetila z raznimi uporabnimi funkcijami, ki vodijo do brezhibne zelenice na vsakem terenu. 

husqvarna-Automower

Vsakomur je približno jasno, kako deluje robotska kosilnica in kaj ponuja – gre za akumulatorsko kosilnico, ki ima vgrajen navigacijski sistem in pogon na lastna kolesa, tako da se lahko kar sama vozi po travi in jo sproti tudi kosi. 

Težko pa si predstavljamo, kako učinkovita je lahko dobra kosilnica iz serije Husqvarna Automower in kaj vse nam ponuja. Takšen izdelek lahko čisto spremeni našo rutino pri vzdrževanju okolice, in to na boljše. Dela bo manj, rezultati pa bodo odlični!

Ponudba kosilnic Husqvarna Automower

Kaj nudi ta serija? Na naslovu robotske kosilnice najdemo cel nabor modelov, ki so skrbno pripravljeni za različne profile uporabnikov. 

Domačim uporabnikom, ki obdelujejo kakšne manjše urejene zelenice, povsem zadostuje že vstopni model, to je Husqvarna Automower 105, ki je cenovno zelo ugodna kosilnica. Za manj kot 800 evrov lahko dobimo vsestransko robotsko kosilnico, ki bo zelo zanesljiva.

Na drugem koncu spektra pa ponuja Husqvarna profesionalne robotske kosilnice, ki brezhibno opravijo svoje delo tudi na večjih in bolj kompleksno zasnovanih vrtovih.